top of page
773A9584metlogo.jpg

De voorbereiding

Wat leuk! Je hebt een fotoshoot ingepland. Om te zorgen dat de mooiste foto's eruit komen is er een stukje voorbereiding nodig! Lees deze pagina goed door, want je kan het goed zien op de foto's als er tijd besteed is aan het voorbereiden van de fotoshoot.

Toiletteren

Het toiletteren is erg belangrijk voor de fotoshoot! Dit zie je namelijk goed terug op de foto's. Ik raad je aan om je paard 1 dag van te voren te passen. Zo weten we zeker dat je paard droog is. Verder mag je zelf weten of je het paard graag invlecht of losse manen. Qua kleding raad ik aan om aarde tinten te dragen en niet meer als 3 kleuren met elkaar te combineren. Ook voor je paard is het mooi om een setje op elkaar af te stemmen denk bijvoorbeeld aan een dekje en peesbeschermers in dezelfde kleur. Tijdens de shoot mag je altijd wisselen van outfit als je dit wilt!

De locatie

De locatie is afhankelijk van wat voor foto's je wilt. Zo kunnen we bijvoorbeeld naar het strand of naar het bos gaan, maar wil je liever niet ver weg? Dan zijn er vaak dichtbij huis ook hele mooie plekjes te vinden! Wil je graag blackfoto's? Hier hebben we een ingang van een stal of schuur voor nodig waar de achtergrond iets donkerder is. Het is belangrijk dat jij en je paard je prettig voelt op de locatie. Heeft je paard moeite met stil staan? Oefen dit van te voren even, dit hoeft niet lang, maar het helpt mee aan de kwaliteit van de foto's als ze even stil kunnen staan.

773A1051.jpg

Het creëren van herinneringen

Tijdens de fotoshoot

Zorg dat je klaar staat wanneer ik aan kom zodat we meteen kunnen beginnen met de shoot. Eerst kijken we naar de plekken die we hebben en nemen we nog even door wat voor foto's je wilt hebben. Bij de meeste foto's is het makkelijk als er een extra persoon aanwezig is om de aandacht van het paard te trekken. Ik heb een fotohalster dus als je deze wilt gebruiken geef dat van te voren even aan dan neem ik hem mee! Een fotohalster is een stevig touwhalster wat gemakkelijk weg te werken is, hierdoor lijkt het alsof je paard stil staat. We hebben een dag voor de foto shoot altijd nog even contact over het weer. 

Levertijd

Je krijgt binnen 24 uur na de shoot je eigen fotogalerij toegestuurd! Hier kun je zelf de foto's uitzoeken. Ook zit hier een voorproefje bij, dit is een foto die ik al voor jou bewerkt heb! Deze foto krijg je extra. Bij dit voorproefje ontvang je ook de factuur. Wanneer de factuur voldaan is ontvang je binnen 5 werkdagen je foto's!

Annuleren of verzetten

Als de afspraak is gemaakt kan er niet kosteloos afgezegd worden, omdat ik tijd vrij heb moeten houden voor jou en daardoor geen andere werkzaamheden of fotoreportages heb kunnen inplannen. Mocht je de afspraak willen verzetten doe dit dan 48 uur van te voren. Natuurlijk geld dit niet als de weersomstandigheden het niet toelaten, dan kijken we samen naar een nieuwe datum.

Auteursrechten

Je ontvangt de foto's met en zonder logo. De foto's met logo kunnen worden gebruikt op Social Media en de foto's zonder logo kun je gebruiken om bijvoorbeeld een foto af te laten drukken. Het is niet toegestaan foto's zonder logo of naamsvermelding op Social Media te plaatsen.

bottom of page